Műsoron
  • Hétfő-szerda-péntek: 20:55 -tól

A saját gyártású reality-t hétköznap esténként követhetik nyomon a nézők, akik betekinthetnek Emilióék csöppet sem átlagosmindennapjaiba. A zenés reality állandó főszereplője lesz a Kossuth-díjas előadóművész, Bangó Margit is.

Az eddigi műsorstruktúráhozképest igazi újdonsággal jelentkezik január 29-től a SlágerTV. A csatorna napi reality sorozatában a népszerű zenész família, Emilió és családja életébe nyerhetünk betekintést. A műsor készítői igazán őszinte, sokszor hangos vitáktól sem mentes szórakozást ígérnek. Estéről estére követhetjük végiga család magánéletének legapróbb részleteit: a hatalmas közös főzésektől vagy a fellépésektől kezdődően, a backstage-ekkulisszatitkain át, egészen az otthon, zárt ajtók mögött zajló családi sztorikig.

Az olaszos temperamentumú família mellett a műsor egyik állandó szereplője lesz Bangó Margit is. A történet előrehaladtával pedig sok olyan előadó is képbe kerül majd, akikre a nézők talán nem is számítanának. Rendhagyó zenei együttműködések, izgalmas találkozások és nagy kibékülések is várhatók a műsorban.

A mai trendeknek megfelelően letisztult, modern képi világ tárulmajd a nézők elé. A műsor főcímdalát Bangó Margit és Emilio közösen éneklik, a felvétel egyesrészleteita műsorban is viszontláthatják a nézők.

Drága családom - Az Emilio Família

Drága családom - Az Emilio Família

Drága családom - Az Emilio Família

Drága családom - Az Emilio Família

Drága családom - Az Emilio Família