SÓS FECÓ ÉS HENCSY

SÓS FECÓ ÉS HENCSY

Debrecenben születtek. Gyermek koruk óta a zene "rabjai". Hencsy-t már óvodás korában érdekelte a zene, már akkor furulyán tanult. Remek hallása miatt, hamar észrevették tehetségét. Még kottát sem tudott olvasni, de már hallás után vissza játszotta, amit oktatója mutatott neki.

A Hajdúsámsoni Általános Művészeti Iskolába jártak, így tanulmányuk nagy részét a zenére fordították. Hencsy 8, Fecó 9 évig játszott zongorán. Később Hencsy a hegedűt, Fecó a szaxofont választotta, és tanulta még 2 évig. Eközben édesapjukkal lakodalmakba jártak el muzsikálni, ahol ráérezhettek a mulatós műfajra, majd édesapjuktól eltanulhattak minden fontosat a színpadi előadással kapcsolatban. 2015-ben lehetőséget kaptak a Sláger TV-nél arra, hogy megmutathassák magukat. Ekkora már saját szerzeményükkel állhattak a kamerák elé. Azóta is a Sláger TV mulatós csapatát erősítik és minden saját gyártású műsoruk ( Sláger TV Party, Eszem-iszom, dínom dánom, Sztár-Like) állandó vendégének mondhatják magukat.

A "Nyugi hugi" című dalukkal robbantak be igazán köztudatba, amivel elnyerték a TV nézők és a közönség rokonszenvét. 2017-ben jelent meg első albumuk. Lemezükről több dalhoz is forgattak videoklipet, melyek láthatóak a Sláger TV csatornáján. Dalaikkal már bejárták majdnem az egész országot. Zenéjükkel vidámságot, jó kedvet és a bennük lévő szeretetüket próbálják átadni a rajongóiknak.

© Copyright Sláger TV 2021