TESÓK

TESÓK

1997-ben Attila katonai leszerelési bulija olyan jól sikerült, hogy érezték továbbra is zenéléssel szeretnének foglalkozni, mulattatni az embereket. Somogy megye déli csücskéből, Bolhóról indult minden. Saját erőből, rengeteg munkával és a mai napig tartó tanulással, folyamatos fejlődéssel dolgoznak zenéiken. Attila énekesként, dalszövegíróként, dalszerzőként tevékenykedik, még Gyuri a technikai részért felel. Saját stúdióban hangszereli dalaikat, valamint a fellépéseken a szintetizátor mögül erősíti a csapatot.

2008-ban jelentették meg első nagylemezüket, szerzői kiadásban. 2010-ben jöttek ki második nagylemezükkel. 2014 elején már a harmadik nagylemezük jelent meg. Meghívást kaptak több TV csatornához.

Énekeltek már New York-ban és Chicago -ban, de számtalan helyen jártak már kis-hazánkban, és sok határon-túli magyar településre is szívesen hívják őket.

2015-től a nagylemezek megjelentetése helyett, a Youtube és a TV-csatorna adta lehetőségek miatt a klipek készítésére helyezik a hangsúlyt, ezzel próbálnak kedveskedni - a szerencsére folyamatosan növő - rajongótáboruknak. 2017 októberben ünneplik zenei pályafutásuk 20. születésnapját.

© Copyright Sláger TV 2019