TAJTIBOY EGYÜTTES

TAJTIBOY EGYÜTTES

2007. januárjában Tajti Viktor (Tajtiboy) összeállított és felénekelt egy nagylemezt a kedvenc dalaiból, amiket előtte éveken át játszottak a Tajti-Music Danceparty zenekarral. 2007. augusztusában megjelent Tajtiboy - "Gyere hát ki a szabadba” című első nagylemeze, amely a vártnál sokkal nagyobb sikert aratott.
Számos rendezvény és bálok során Viktor külön fellépéseket is vállalt egy új produkció formájában, aminek később tagja lett Turányi Gábor, aki hangszerrel kísérte Viktort a fellépésein. Az első lemez sikereinek köszönhetően jött létre a Tajtiboy együttes. Innentől kezdve együtt léptek színpadra.
2008 májusában megjelent a 2. nagylemezük "Gondolj majd rám" címmel. A lemezen 12 új pörgős mulatós és szerelmes dal hallható. 2009 áprilisában a dinamikusan fejlődő csapat piacra dobta a 3. nagylemezét “Kifogtam az aranyhalat” címmel.
2010 szeptemberében megjelent a 4. album “Fújja el a szél” címmel. Idő közben a 3. album legkedveltebb dalából (Álomkép) elkészült egy videoklip, amely ismét nagy népszerűségnek örvendett. Az újabb nagylemezt, 2013 augusztusában sikerült befejezni és bemutatni a közönségnek.
Az 5. nagylemez "Milliomos lehetnék" címmel jelent meg, amire újabb pörgős mulatós és szerelmes dalok kerültek. 2017 januártól a Sláger TV csapatával dolgoznak együtt és színesítik a hazai mulatós műsorokat.
Az együttes azóta minden nap feltűnik a Sláger TV műsoraiban. Fellépéseiken közvetlennek és vidámnak ismerhetjük meg őket!

© Copyright Sláger TV 2021