SNÓBLI

Műsorvezetők: Bódi Guszti és Margóval

Műsoron
  • Csütörtök: 20:00 - 21:00
  • Szerda: 09:00 - 10:00
  • Szombat: 20:00 - 21:00

Az ország legnépszerűbb előadói!

Az ország legnépszerűbb előadói közt számontartott, Bódi Guszti és Margó saját műsort kaptak 2016. december 31-től a csatornán. A felhőtlen szórakozást garantáló beszélgetések mellet, zenei produkciók és a roma kultúra is helyet kap a csütörtök esti műsorban.

A “Snóbli” címen futó vadonatúj produkció szilveszter este debütált a Sláger TV-n, azóta pedig a csütörtök esti főműsoridőben, 21 órától látható hétről hétre. A vadonatúj zenés talk show különlegessége, hogy a Guszti és Margó ezúttal nem mint előadók, hanem mint a műsor házigazdái jelennek meg. Hozzájuk érkeznek neves sztárvendégek, akik azon túl, hogy színes, eddig nem hallott történeteket mesélnek néha a Bódi családdal közösen fakadnak dalra. A szilveszteri adás vendégei Jáksó László és Kökény Attila voltak, de az első adásokban feltűnt már Csisztu Zsuzsa és Németh Lajos páros, a Sláger FM sztárjai: Vágó Piros és Abaházi Csaba, de láthattunk olyan legendás párosok is mint Dévényi Tibor és B Tóth László, vagy Esztergályos Cecília és Csonka András.

- Eleinte izgultunk kicsit az új szerepkör miatt, hiszen bár sokat szerepeltünk már a televízióban, de eddig mindig csak vendégként - mondta el Bódi Margó az adás felvételén. Kifejezetten jól esett, hogy valamennyi vendégünk jól érezte magát, és szinte már olyan természetességgel tudtunk velük beszélgetni, mintha otthon fogadtuk volna őket vendégségbe.

- Mi és a helyszínen lévő közönség is hihetetlenül élveztük a forgatást-folyatatta Bódi Guszti, aki azt is elmondta, hogy a Snóblival régi álmuk valósult meg-. Soha nem felejtjük el hogy honnan indultunk, és a szórakoztatás mellett, ahogy mindig ebben a műsorban is szeretnénk minél többet bemutatni a kultúránkból. Ha csak egy kicsit is árnyalni tudjuk a rossz sztereotípiákra épült képet: már megérte. A humor pedig, mindenre gyógyír, abból meg lesz bőven. A felvételek alatt, saját esetlenségünkön is jókat tudtunk nevetni, így a nézők is garantáltan jól szórakoznak majd.

A Snóbli első adásaiból rengeteg érdekességet is megtudhatunk a sztárok életének eddig fel nem fedett zugaiból. Kiderül például, hogy melyik a nagyobb sláger az Azzuro vagy Aranyeső vagy hogy Pataki Attila már tizennégy évesen Gianni Morandit énekelt egy miskolci étteremben. A humorral gazdagon átszőtt zenés produkcióból azt is megtudhatjuk majd, hogy miért kérette magát zárt osztályra Szikora Róbert, mi köze Aradszky Lászlónak a töltőtollakhoz.